Lirik Lagu Manthous Rondo Kempling

Ndak pundi Mbak Ayu
bade tindak pundi?
kadingaren tindak wae
ora numpak taksi

Dewean opo ora wedi?
Timbang nganggur
kulo gelem ngancani

Kleresan mas alias kebetulan
blanjane kathah rada kabotan
Ha yen purun enggal-enggal ngrencangi
tekan omah mangke kulo opahi

Ee? Tobil wong Legan golek momongan
Niki blonjo nopo mbakyu bade pindahan?

Ampun gelo mas
sampean ampun kuciwo
kulo rondo anyaran ditinggal lungo

Awan-awan lungo blonjo
ning pasar pahing wing-wing?
Prawan rondo kanggoku ora patek penting wing-wing?

Ning Semarang Mas..
Tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang yo ben rondo
dijamin kempling..

Kempling lho mas?.

Muanteb? tenan

di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Manthous

Suka Dengan Lirik Lagu Rondo Kempling dari Manthous? Share yuukk!

Gimana pendapatmu dengan Lirik Rondo Kempling yang dinyanyikan oleh Manthous? Silahkan Beri Komentar